Detaljer om Arsenals Tredjedrakt 2018-19 sesong

Posted By on Monday, 27. August 2018Fotballkit.com

For en måned siden avslørte Arsenal Club lagets tredje jersey i 2018-19 sesongen. Denne Billige Arsenal drakter designen gir hyllest til klassikerne, og gjenskaper den berømte WM-formasjonen oppfunnet av Arsenallegenden Herbert Chapman på 1930-tallet. "W" representerer den offensive delen av WM-formasjonen, som ekko "M" -grafikken på klubbens veske.


Den moderne Vibey Bay grønn er blandet inn i designet som en jersey bakgrunn, med marineblå aksenter. Selv om dette er et helt nytt forsøk for klubben. De klassiske lapelene og løkkene til venstre og høyre armlomme utgjør jerseyhøydepunktene, mens ballbuksene er pyntet med en marineblå hule i livet og en gulgrønn bakgrunn med Viking Bay grønne sokker omgitt av fire marineblå ringer.


Billige Fotballdrakter er drevet av evoKNIT, som forbedrer fuktighetsregulering og adaptiv kjøling for å hjelpe spillerne til å opprettholde optimal kroppstemperatur på feltet. Sammen med den sømløse spleisstrukturen hjelper disse perfekt spillerne til å ri på stadion og leker fritt, bryter gjennom grensene.

Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Billige Arsenal drakter, Billige Fotballdrakter