Arsenal Hjemmedrakt 2018-19 kommentaren

Posted By on Friday, 24. August 2018Fotballkit.com

For tre måneder siden avslørte Arsenal Club lagets nye hjemdrakt for 2018-19 sesongen. Billige Arsenal drakter fans dette ønske om å vinne, endeløse rop og hurrarop for laget da blodet av lidenskap, er klubben det beste kraft fremover, er pulsen på byen London, ekko over Emirates Stadium, uro i hodet på spillerne, motivere De holder frem og møter den nye sesongen.


"We are the Arsenal" temaet perfekt formidler en følelse av tilhørighet til en global Arsenal supportere og spillere. Fans spiller en viktig rolle i den samlede ytelsen av laget og sin oppfatning av identitet, uavhengig av hvor de befinner seg, slike koblinger er på grunn av deres tilstedeværelse blir reell.


2018/19 Arsenal Jersey detaljene i noen lyspunkter: pulsen mønster over brystet regionen, som strekker seg inn i mansjetten klassiske hvite, sokker og dekorativ design ekko igjen. En rød stripete ball gjennom toppen av de hvite bukser, er svart cougar logo på forsiden av de hvite sokker, sokker med røde volanger. Arsenal drakt 18/19 barn samlet blanding av lys og mørk rød mix som hovedtema, mørk rød farge miks og match, ikke bare gjennom historien til Arsenal, også dukket opp i dagens Arsenal emblem.


Billige Fotballdrakter Barn er integrert i spilleren for å hjelpe spilleren å få det beste i spillet. La oss se frem til Arsenals fantastiske ytelse i den nye sesongen!Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Billige Arsenal drakter, Arsenal drakt 18/19 barn, Billige Fotballdrakter Barn