Ronaldo misfornøyd Real Madrid vil returnere til Manchester Unit

Posted By on Tuesday, 16. January 2018Fotballkit.com

Ronaldo føler seg lurt ettersom Florentino Pérez fornyelsesforpliktelse ikke er oppfylt, og han har ideen om å forlate Real Madrid til å reignere Billige Fotballdrakter Barn til Manchester United.

For å ha lyst til å forlate Real Madrid til å returnere til Manchester United, har Ronaldo informert om noen av lagkameratene sine. En av grunnene til at Ronaldo forlot Real Madrid var fordi han følte at han ble lurt. Etter å ha vunnet Champions League-tittelen sist sesong, fortalt Florentino Pérez Ronaldo at han ville utvide sin eksisterende kontrakt, som Ronaldos nåværende kontrakt utløper i 2021, men har ennå ikke materialisert seg.

For tiden i overføringsmarkedet, er Real Madrid og Mbabe og Neymar ryktet, ser det ut til at Ronaldo-håp om fornyelse blir mer og mer slank. Ronaldo tjente på Manchester United i så lenge som 6 år og har vokst til å bli en superstjerne i verden. I 2009 gjorde Ronaldo farten til Real Madrid. La oss kjøpe Ronaldo Fotballdrakt Barn for å ønske Ronaldo tidlig gjenopprettingsstatus!

Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Billige Fotballdrakter Barn, Ronaldo Fotballdrakt Barn