Velkommen til vår fotball nettbutikk, som selger fotballdrakter. Vennligst les følgende vilkår og betingelser ( “Vilkår”) nøye før du bruker dette nettstedet. Ved å bruke dette nettstedet eller sub-site tilgjengelig på dette nettstedet, brukeren ( "bruker" eller "du") aksepterer, uten begrensninger eller forbehold, de vilkår som fremgår nedenfor, og eventuelle andre vilkår fastsatt i eventuelle under -nettstedet. Hvis du ikke godtar disse vilkårene, bør du avslutte nettstedet.


Registrering

Du må registrere deg med oss ​​for å plassere en ordre for produkter gjennom denne nettsiden.


Til gjengjeld for at du kan bruke vår hjemmeside og drar nytte av våre tjenester, godtar du at all informasjon du gir oss om deg selv til enhver tid vil være sanne, nøyaktige, oppdaterte og fullstendige, og at du vil sørge for at denne informasjonen er holdt nøyaktig og til dags dato. Dersom uriktige opplysninger er levert, noe kontraktsmessig forpliktelse vi har er umiddelbart ugyldig.


Betingelser for registrering

Hvis du er under 18 år, må du be dine foreldre eller verge før du:

1. E-post til nettstedet, eller spør oss på e-post noe til deg;

2. Send inn informasjon til oss;

3. Kjøp noe på nettet


Ved å fortsette å bruke dette nettstedet og noen av tjenestene som tilbys, bekrefter du at du har mottatt samtykke fra dine foreldre eller en verge. Vennligst merk at alle mindreårige er anbefalt å diskutere disse vilkårene med sine foreldre før de fullføre registreringsprosessen.


Diverse

Vilkårene sammen med vår hjelp seksjon og personvern inneholder den hele og fulle forståelse mellom vi og dere. Ingen råd eller informasjon, enten muntlig eller skriftlig, skaffer deg gjennom eller fra nettsiden eller fra noen samtaler med våre ansatte vil operere for å variere disse vilkårene. Vilkårene sammen med vår hjelp seksjon og retningslinjer for personvern og alle kontrakter som er gjort under dem skal sørge for til fordel for eventuelle etterfølgere og av nettstedet vårt.


e-posttjeneste

I situasjoner hvor vi gir deg muligheten til å abonnere på sin e-posttjeneste som vil oppdatere deg med nyheter eller informasjon som den anser å være av interesse for deg, din bruk av innhold mottatt via e-posttjenesten vil være underlagt disse vilkårene .