Analyse av Manchester United Tredjedrakt 2018-19

Posted By on Monday, 20. August 2018Fotballkit.com

For tre måneder siden avslørte Manchester United lagets nye tredje jersey i 2018-19 sesongen. Den nye Billige Manchester United drakter ble inspirert av klubbens 50 års jubileum for å vinne den europeiske cupen for første gang. Manchester United er også den første engelske ballen for å vinne mesterskapet i denne konkurransen. team.


Jerseyen er trykt med et fotballmønster og en dristig navyblå farge, inspirert av den kongeblå jerseyen som ble brukt av Manchester United i 1968-finalen i europeisk cup. I dette spillet slo Manchester United Benfica på Wembley Stadium i 4-1 overtid og gjorde det til toppen av European Champions Cup for første gang. Den gyldne dekorasjonen på klubbmerket i den nye jerseyen er en hyllest til seieren i European Champions Cup-finalen for 50 år siden. Du kan også kjøpe Manchester United drakt 18/19 barn for babyen din som gave!


Det er en fin ting å kunne feire klubbens 50-årsjubileum i European Champions Cup. Dette Billige Fotballdrakter Barn representerer et viktig øyeblikk for Manchester United. Denne jerseyen er laget av resirkulert materiale for å tiltrekke seg folks oppmerksomhet på miljøspørsmål. Alle Manchester United-fansen vil like denne t-skjorten!

Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Billige Manchester United drakter, Manchester United drakt 18/19 barn, Billige Fotballdrakter Barn